tisdag 12 juni 2012

Får se hur långt jag hinner....

Det har med att blogga oftare är inte så lätt att hinna med när man har en bebis med datorradar. Så fort man tänker tanken på att blogga så vaknar han. Jag hör nu hur han börjar vakna till där uppe så vi får se hur mycket jag hinner skriva.

I söndags var vi på Astrid Lindgrens värld och det var en trevlig dag med mestadels solsken. Nån kort regnskur blev det. Sådär så att när man väl fått på alla regnkläder så har det slutat regna. Tyvärr så glömde jag kameran hemma...åh så typiskt mig.

Igår var en såndär dag då inget blir gjort. Leo som annars är snäll var en riktig gnölpelle och hungrig hela tiden och inte alls nöjd. Verkar vara lite bättre idag iaf.

Idag ska Felix ha med sig en kompis hem från dagis. Han är jättenöjd över detta och jag tycker det är så roligt att kunna ta med nån hem. Innan har han ju alltid gått sist till 17.30 och då blir det för sent. Så det är roligt.

Y är hemma idag de har inte så mycket lektioner denna sista veckan eller rättare sagt typ inga.

Titta detta blev ju ett riktigt långt blogginlägg men nu är jag sjuk kaffesugen så jag tror jag ska prioritera detta innan lillplutt vaknar till helt.

1 kommentar:

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Wihoo!! Du bloggar igen! Kul att följa dig även om jag ska försöka träffa dig mer IRL nu när du inte jobbar jämt ;) Söta killar!! Hur var ALV?

Kram Maria