söndag 8 februari 2009

kort lördag och mycket att göra

Igår blev en riktigt kort lördag iaf för mig :-) Efter en ansträngande dag då vi var och tittade på bilstol, lekte på Monkey town och sen en tur till A6 och shoppade lite så var vi väldigt trötta allihop. Så hela familjen gick och la sig vid 18,30 ungefär Felix sov tills i morse och jag och J skulle bara vila lite men jag vilade till strax innan 00.00 och då kändes det lite sent att gå upp mer än för att borsta tänderna så jag gick bara upp och gjorde nattbestyr och la mig igen. J hade visst gått upp vid niotiden och jobbat lite. Duktigt!!!

Vi har varit och valt ut en ny bilstol till Felix eftersom den han har hamnar så högt upp och är trångt för benen och dessutom bara till 18 kg (Felix väger ca 16kg). Eftersom vi inte tänker vända honom för 4 års ålder helst inte före 5 år så är det ju lika bra att byta till en rymligare stol nu. En sån här blir det.


(bild lånad från britax.se)


Britax Two way plus

Efter vi valt bilstol åkte vi via Pc-city (j ville knappa lite på en bärbardator) till Monkey Town. Det var betydligt mer folk där igår än det var då ja och F sist var där och hade ställt för oss själv men Felix som är en liten fegis släppte loss efter ett tag och hade riktigt skoj. Efter 3 timmars bus så åkte vi och åt på A6. Fläskfilemedaljonger *mums* och så shoppade J sig nya skor som är skitsnygg men priset GAH!!! hade jag klarat mig utan fast iof så kostar ju bra skor och han tröttnar ju inte på sina efter ett halvår som jag gör *s*

Jag handlade två pyjamasar till Felix med, varav den ena var just sådär söt och fin som jag vill de ska vara med djur på :-) *glad*

Idag har vi varit på Holmgrens och tittat på bilar. Mest för att roa felix men även för vi ville titta lite. Vi funderar på att ev byta till en bil med dragkrok och skaffa oss ett släp. Så mycket skräp har vi att slänga *s* eller så sätter vi på en dragkrok på vår toyota. Vi får se. Felix fick iaf gå och kolla in lite olika bilmärken även om han kom på att klättra upp i den långa stentrappan eller åka hiss var de roligaste.

Dagens äckligaste var nog idag när jag och felix olja in planksteksbrädorna och han tar muggen med matolja och dricker...ÖRK!!!

Nu ska jag roa mig resten av kvällen med bokföring, skolarbete, tvätt,göra matsedel, hänga gardiner, färga håret och förhoppningsvis lite mys vid tv:n med J och godispåsen vi köpte idag :-)

2 kommentarer:

LaMia sa...

Låter som en riktigt mysig helg! Själv var jag på häftigt ungdomsmöte i lördags, vilket röj! Så jag har ingen aning om vad alla yrar om med Petra mede och låtarna. Couldnt care less. ;)Adam har vart hos oss hela helgen, så vi har lekt tvåbarnsfamilj här! ;)

Håller med, pojkar ska få vara gulliga med djurtröjor. Sådeså!

Kram

Ylva sa...

Har du färgat nu igen?!