fredag 6 februari 2009

Ensam hemma

Just nu är jag ensam hemma. Tjejerna sitter på en buss mot Stockholm och Felix är hos farmor. J kommer väl hem så smånigom också. Lite skönt att vara själv fast tiden går vansinnigt fort. Har tusen saker jag tänkt passa på att göra (å så sitter jag här=Puckat) Har ju inte bloggat på ett tag och medan jag bäljar i mig en kopp kaffe kan jag ju skriva lite här.

Har haft en väldig massa tankar och funderingar den senast veckan. Lite ledsen, lite glad, lite orolig och en himla massa funderingar. Om vad det gäller skriver jag en annan gång kanske men jag har iaf fått ett uppvaknade att det är viktigt att inte bara låta vardagen rulla på och bara "överleva" utan man måste ibland stanna upp och öppna sina ögon och öron och se sin omvärld inte bara rusa fram med skyddslapparna på utan ibland tänka efter och rannsaka det man gör.

Nog om det. Idag innan tjejerna åkte så var vi och åt på bomboo city (stavas?) Jag är mycket besviken. Har varit där innan och ätit och då tyckte jag inte heller det var någon höjdare och just denna restuarang fick inte servera buffe för ettlite tag sen då de hade maten fram för länge osv. För det första så kan de fortfarande inte fritera. hur god är en friterad banan som inte är färdigfriterad. Det är äckligt och nåt ännu äckligare är att de kommer med en stor rostfri skål och fyller på i mattrågen. Inte byter ut utan bara häller på. trodde faktiskt att de inte gjorde så längre sedan de fick stänga sin buffe men jag såg det som sagt idag och jag vill inte vara den som får det som är underst. USCH!!!! Så dit gåt jag ALDRIG mer.

Sen har jag varit ute på en liten shoppingrunda och köpt lite kläder till Felix bla skulle jag köpa pyjamas. gärna fler stycken hade jag tänkt mig men det blev endast 1 ST!!! med Nalle puh och tiger. jag fattar inte varför alla grejer till killar måste vara med monster,döskallar ellertuff grejer. Vad är det för fel på snälla djurfigurer, bilar och traktorer. irriterad dessutom fanns det ett litet plytteställ med killpyjamasar och tre ställ till tjejer *dubbelsuck*

Jag kanke låter lite gnällig och irriterad idag men jag är faktiskt på väldigt gott humör *s*


Har blivit utmanad av MIA

Här är reglerna


- Berätta om utmaningen i bloggen och länka till den som utmanade dig.


- Gå in i mappen mina bilder.


- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.


-Visa bilden på bloggen och skriv något om den.


- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.


- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Regel nr 1 klarar jag


regel nr 2 klarar jag nästan (har ingen mapp som heter så efetrsom den var tom så jag tog bort den men jag har ju en annan bildmapp ;-)


regel nr 3 klarar jag nog men det känns som det kommer bli en gammal gammal bild


Regel nr 4 fixar jag


Regel 5& 6 Klarar jag inte *s* tror de flesta jag skulle vilja utmanna redan har gjort detta så jag utmannar alla som läser här att göra detta och sedan skriva en kommentar här så jag kan gå in och titta :-)

Nu kommer bilden!!!
Jag hade rätt !! Det var en gammal bild. Y som ska äta . Hon ser lite annorlunda ut idag. Hon är 8 år på den bilden. SHIT även stora barn förändrars MASSOR på några år.

2 kommentarer:

Fembarnsmamma och student sa...

SÖT YLVA!! Jag vet ju vad du grubblar på och det blir bra!!! Bra att du "vaknat" upp ;) H en bra helg nu Kram

LaMia sa...

Hmm vaknat upp vad kan detta vara?? ;) Bra med rannsakan ibland! Själv rannsakar jag mig nästan heeela tiden! Hehe..kanske är för mycket av en tänkare jag.
Vill du ha nån att byta funderingar med så finns jag här!

Fin bild där! Kul att du antog utmaningen, och jag fixade ju givetvis inte alla regler heller, du vet hur jag är med sånt! ;)

Kul att du bloggar lite, din blogg är en av mina favoriter!
Kram/Mia