måndag 13 april 2009

förlängd ledighet!!

Min föreläsning jag skulle åkt på imorgon är inställt så det blev en förlängd ledighet av påsken istället. Skönt att slippa åka till Borås imorgon men Felix får gå några timmar på dagis ändå tänkte jag. har en del skolarbete att pilla med.

Igår var vi hos mina föräldrar och käkade påskmiddag!! GOTT GOTT!!! Roligt att träffas.

En liten envis kille som inte ville somna i sin säng slockande tillslut på golvet. jag förstår inte vad som hänt. När J lägger F så ligger han snällt kvar i sängen och somnar på stört. När jag lägger F så springer han upp 700 ggr och tar c:a 2 timmar att lägga. GAH!!! Gissa vem som ska få ta alla nattningar här hemma.
Idag har vårt vardagsrumsgolv slipat och det blev väldigt dammigt inte bara på nedervåningen utan även här uppe och på de arbetande männen.
Kolla avtrycket på stolsitsen. Det var häftigt tycker jag!!!
För övrigt har jag legat på detta tortyrredskap idag. Det är en spikmatta och den är inte alls skön om du frågar mig. Det är min syster som tydligen då gillar tortyr som lurat mina barn och mig då att testa detta redskap. Tjejerna provade igår och de tyckte de första 5-6 min gjorde ont sen var det skönt att ligga där. Idag provade jag. Jag plågades i 6 min och sen i 10 min och i 15 min sen gav jag upp för det blev inte alls skönt och pigg (som min syster påstår att man blir) det blev jag verkligen inte snarare dödstrött. Varenda lite nerv i min kropp gjorde ont. Det gjorde ont ut i armarna och i benen och upp i nacken. ´
jag kommer dock inte ge upp utan ska försöka förmå mig själv att testa imorgon igen. Då kanske den där sköna känslan infinner sig och energin rinner till. Har dejtat Mr extreme Fit en stund ikväll med. Det var mycket behagligare än spikmatta!!

1 kommentar:

Christina sa...

Ja ge den en chans till :) Kom ihåg att försöka att slappna av så mycket som det går medan du ligger där.