tisdag 6 januari 2009

pumpafrön en sötsak??? och stallutflykt

Idag har vi varit på Monkey Town med Felix. Han tyckte det nog vara ganska roligt men samtidigt lite läskigt. han är verkligen ingen klättra-och-slänga-sig-i- lijanerna-kille. Ett par timmar tillbringade vi där iaf. Tänkte jag ska åka dit nån mer gång nu medan vi fortfarande är lediga. Efter det åkte vi till Willys och handlade. Åh vad bortskämd man är med scanner. Det är smidigt även om det tar lite längre tid att scanna än att bara plocka ner i vagnen men när man sedan kommer till kassan så slipper man ju plocka upp allt igen. Det gör man inte på willys :-/ så i fortsättningen så kommer jag hålla mig till Coop och Ica maxi när jag handlar. På Willys handlade J saltade pumpafrön och jag har ju sagt att jag inte äter sötsaker= godis, läsk,saft och kakor men pumpafrön är väl knappast en sötsak som J påstår. Säger han säkert bara för han är snål och inte vill dela med sig. Annars går det bra med mitt inte äta sötsaker fast jag är väldigt väldigt sugen.

Ikväll ska jag dra på mig termobyxor och raggsockar och tjocka skor och kläder. Jag ska följa med Y till stallet och vis av erfarenhet vet jag att det inte är alls varmt och skönt i stallet. Ska bli kul att se henne rida. Flis ska också börja rida igen nu till våren så 2 dagar i vägen blir det stallet som gäller.

3 kommentarer:

c sa...

Nää pumpafrön är ju ingen sötsak. :) Vad duktig du är som håller ut!

c sa...

Wooohoo, jag har lärt mig att kommentera på din blogg!! :D /Christina

sussi sa...

Hej Googlade på pumpafrön och din sida kom först!! Ville bara veta som du om det var en sötsak. Fin sida du har/ hälsningar NORR

www.frutsi.blogg.se