lördag 27 december 2008

sovdags och julklapp

Sitter och vaktar på Felix som ligger inne i sin säng och ska sova men han ligger INTE så snällt och lydigt kvar utan springer upp med jämna mellanrum. Innan har jag suttit precis utanför hans dörr men de senaste gångerna har vi avancerat lite och förflyttas oss bort därifrån så numera sitter jag i mitt rum och passar på den lilla buskillen när han kommer rusande. igår funkade det när jag sa till honom ordentligt på skarpen att nu är det dags att ligga kvar i sängen men idag verkar inte det riktigt funka fast det dröjer längre och längre mellan upprusningsstunderna så snart tror jag han accepterar att det är dags att sova och kommer somna snällt i sin säng. så idag blir det väl uttröttningsmetoden som funkar. Envisast vinner :-)
J och flis sitter och kollar på film. Den oändliga historien 2. Ska göra dem sällskap senare (tror jag) är lite grinig på J ikväll och han är nog grinig på mig med så av ren tjurighet kanske jag sitter kvar här. (fast å andra sidan medan jag skriver detta så börjar jag le åt mig själv och min tjurskallighet så jag gör nog dem sällskap *s*)
Vi var iväg innan idag på var lilla mellansdagsreatur. Någon fogmassa fanns det inte på k-rauta och det kanske tar 2 veckor innan de får hem den :-(...sniglar....men ev så om de har den i växjö så köper min snälla syster åt oss och skickar upp :-). Jag shoppade lite julpynt på rean. jag brukar alltid göra det för jag vet att det brukar alltid komma en ny jul nästa år. Idag blev det 2 st glaskulor med ljus i som hänger så fint nere i köksfönstret.

Jag måste ju bara också visa upp årets fina pepparkakshus med både gran och tomte. Tyvärr var jag lite sent ute med att fota huset i år så alla småtomtarna och den fina korgen med små små paket har försvunnit ner i någons mage tror jag. Det är flis och J som gjort årets pepparkashus och flis som gjort tomtarna och granen.

Så en bild från vårt julfirande. Tyvärr var det nästan bara suddiga bilder så denna var den bästa .
En del klappar fick jag ju i år och även barnen och Jonas. Vi har visst varit en riktigt snäll familj :-). idag har vi iaf satt upp de solcelllamporna som vi fick och de funkar bra(tror jag) De blir inte färdigladdade förrän efter 4 dagar så jag återkommer med en bild på dem. Haha...läste vad jag skrivit nu och ja det är väl som det brukar....vi gör och vi bestämmer. det var ju inte vi som satte upp lamporna. det var J och det var inte vi som monterade ihop dem....det var J och det var inte vi som packade upp dem det var J men vi fick dem iaf tillsammans *s*

Inga kommentarer: