torsdag 1 januari 2015

dag 1 2015

ja dag ett har vi tillbringar hos J:s morbror. Ätit och fikat gott, barnen har lekt och varit hos hönsen och plockat ägg.

Så en lugn, stilla och trivsam dag. När vi kom hem kom en jättetrötthet över oss alla tror jag sa det blev soffläge och Thomas tåget.

Nu ska jag stoppa i L lite kvällsmat och sen blir det sova för honom och själv ska jag fixa en matlåda inför morgondagens arbetsdag och träna lite innan jag försöker sova. jag har tänkt bli en A-människa. En A-människa är en sån människa som går upp tidig och är som mest aktiv och kreativ på morgon/fm och går sedan och lägger sig i vettig tid. (haha..jag är raka motsatsen) men kanske går det att ändra på. Får bli ett väldigt vetenskapligt test *s*

Jag har även tänkt skaffa mig någon form av hobby men efter att ha konstaterat att jag varken är pysslig, tålmodig, musikalisk eller konstnärlig  samt lite lat och bekväm så gick ju väldigt mycket ideer bort men jag har iaf tänkt skaffa mig lite aktier...så det får bli min nya hobby...blir spännande!

God fortsättning1 kommentar:

Christina T sa...

Vad kul att du bloggar lite! Låter som en förträfflig hobby med aktier tycker jag. Har inte heller riktigt hittat något annat.