lördag 9 april 2011

mässa på elmia och vår

Idag har vi fått ett och annat gjort. Spacklat och slipat lite småfix som är kvar. Sen var vi en sväng uppe på Bo & Leva- mässan. Det fanns inte jättemycket roligt men vi fick med oss en stekpanna (som såklart ska vara superbra) pris dyr och sen ett set med trädgårdsredskap, sekatörer, grensaxar och nån teleskopgrensax. Mässpriser såklart så då har vi ju fyndat. Vi har använt grejerna redan och de funkar bra så det var nog bra investeringar. Sen var Felix iväg på kalas hos en kompis.

Det är VÅR nu. Idag har vi släppat fram studsmattan och tog sina timmar att få ihop den med alla skyddsnät och allt men nu står den på plats och jag har beskurit mitt första träd någonsin. Plommonträdet är det som antagligen fått sätta livet till *s*....funderar på om jag ska ge mig på äppleträdet med. Det värsta som kan hända är väl att det dör så jag ger mig nog på det under morgondagen.

Sen har vi huset fullt av tonåringar. Flis har två fnittriga kompisar som sover över och Y med pojkvän sover också här. Så vi var iväg och hyrde film innan och till kvällsmat fick det bli varmamackor. Älskar min nya varmluftsugn :-) Nu ska jag och J lägga beslag på filmduken och avsluta vår kväll med en ganska tråkig film tror jag. The other gays .....

Inga kommentarer: