onsdag 30 december 2009

snart slut

Nu är snart även detta år slut och ett nytt spännande år med nya möjligheter väntar.Jag tycker jag har haft ett bra 2009. Vi har fått vara friska, jag har avslutat skolan och fått jobb, det går bra för tjejerna i skolan och Felix har börjat trivas på dagis och jag är lyckligt förälskad i J och bor i ett fint hus (eller ja som kan bli fint iaf) så det finns inte mycket att klaga på. Jag hoppas att 2010 blir ett lika bra år det...men med några små justeringar som att det inte går i lika rasande tempo som 2009, jag får gärna tappa ett par kilo i vikt och mer tid till att umgås med familj och vänner. då blir det perfekt!!!

så här skrev jag för ganska exakt ett år sedan. http://susannebloggar.blogspot.com/2008_12_01_archive.html

hahha...vad då strukturerad....ja kanske nästa år *s*


Vi kommer att fira vår andra nyårsafton här hemma tillsammans med vänner och det ska bli jättetrevligt. :-) J är nere i köket nu och fixar desserten och jag sitter här (läses går runt och plockar i ordning här uppe ) men maten är beställd, dricka och raketer inhandlade så nåt ska jag väl att göra imorgon.

kanske nästa års slagord borde bli...skjut inte upp det du kan göra idag till morgondagen. Nu är det ju inte nytt år ännu så jag kör på med varför göra nåt idag när du kan skjuta på det till morgondagen *s*

Vill även passa på att tacka alla trevliga gäster som var här och firade jul tillsammans med oss. Det blev en mycket trevlig jul tack vare er . :-)

1 kommentar:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Gott Nytt år önskar jag dig!!! Fast jag får ju äran att slåla med dig vid 12. Jag skjuter upp allt till morgondagen jag med...

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/