lördag 27 december 2008

diskmaskinen dog, julafton och magsjuka

Jag om man ska sammanfatta julen lite kort så här på annandagen så började de med att kvällen innan denna magiska dag så dog diskmaskinen. jag tycker detta var mycket oläglig eftersom vi skulle fira jul här. Nu är ju en död diskmaskin alltid olägligt i mina ögon. Den gick på julledighet men detta löste sig ändå då jag och J har varsin fantastisk mamma som tog hand om diskandet. De funkar tom bättre än diskmaskinen för de plockar undan och ställer in i skåpen och torkar bänken :-)


Julafton firades alltså här hemma. Tillsammans med mina föräldrar, min syster,min bror och hans sambo och j:s mamma. Vi klufsade i oss julmat,kollade på kalle anka, träffade jultomten och öppnade paketen, gästerna tvingades ut i mörkret på tipspromenad och efterrätt och gröt slank ner innan kvällen övergick till natt. Ett och annat gitarrspel och sjungade blev det visst också.


Jag hade en trevlig julafton och både jag, j och barnen fick fina klappar. Hoppas gästerna också hade en trevlig julafton.
Tyvärr så sova jag väldigt oroligt och kände mig konstig i magen...nästan som fjärilar i magen somman kan få när man är nervös men jag kunde för mitt liv inte komma på vad jag hade tt vara nervös för. vaknade igen vid 7-tiden med magont som sedan övergick till kräksjuka....så juldagen var ingen höjdare för min del och de kvarvarande gästerna fick servera sig själv och sedan fly härifrån. Hoppas alla andra klart sig från magsjukan.

Juldagen skulle vi åkt och firat J:s kusin som fyller år men jag fick stanna hemma och J och hans mamma och felix fick åka själva (tjejerna var hos sin farmor och firade jul). Först framåt kvällen börjar jag känna mig bättre. Så då tar J över och det drar igång för honom så han har legat däckad hela dagen idag och jag har väl varit okej fast lite sådär matt och på halvfart. Så nu hoppas jag verkligen alla andra har klarat sig.

tråkigt vi blev sjuka :-(. Vi skulle åkt ner till mina föräldrar idag och firat lite jul med mina farbröder också men det blev ju inget. Trist!


Felix släpper in tomten....

God fortsättning!!!

Inga kommentarer: