måndag 25 juni 2012

På morgonen.....

..... Är jag såhär glad

torsdag 21 juni 2012

1 månad

I tisdags blev lilla L en månad. Tänk vad tiden går fort. Igår var vi på BVC och vägde och mätte. 54,5 lång och 4485 g tung.

Det bara blev så.....

..... Var hennes kommentar till anledning till denna sminkning som jag för övrigt tycker är rätt häftigt.

tisdag 19 juni 2012

Trädgårdsarbete

Igår och idag har jag och Felix ägnat oss åt lite trädgårdsarbete. Vår hemska häck på framsidan har jag klippt ner och även stympat den fläder som bestämt sig för att växa mitt i häcken.

En mycket duktig hjälpreda har jag.

måndag 18 juni 2012

Matleverans

Åh det är så smidigt med handla24. Tur man har en hjälpreda när man ska plocka in.

Lite morgonträning

Lilla L kör ett morgonpass under gymet.

söndag 17 juni 2012

åh så var det söndag

Idag har vi mest plockat med lite grejer här hemma. Finns ju alltid något att göra. Felix har varit med sin farmor  på cirkus scott. Bäst tyckte han bamse och vargen var tydligen.

Jag och Felicia har vait
på bio och sett snövitfilm i vuxenvariant. jag tyckte den var sådär. hade nog förväntat mig något mer.

J har grejet med datagrejer och förhoppningsvis är han färdig med det snart så jag slipper alla kartonger som står i hallen.

Nu har jag precis handlat färdigt maten från handla24. Det är så smidigt att beställa hem mat.

Imorgon börjar J sin sista jobbvecka innan han tar semester. Två av dagarna ska han tillbringa i stockholm.

fredag 15 juni 2012

Scoutläger

Ska strax skjutsa y som ska på scoutläger lördag- onsdag. Hoppas de får lika fint väder som det är ute nu.

Ett härligt sommarregn

Igår hade vi en underbar dag  med solsken iaf en del av dagen. När vi kom ut ur affären igår efter vi varit på bvc så var det ett lätt lätt duggregn ,vamt,solsken och det luktade sommar. Helt klart ett härlig sommarregn. Ja vi hann in i bilen och hem innan det härliga sommarregnet övergick till SPÖREGN och himlen blev mörk och allt kändes kallt och grått.

Vi var på BVC igår och lilla L växer 4210 gram och 54 cm. Allt frid och fröjd.

Idag har vi mest varit hemma. Felix ville leka skola så det gjorde vi imorse. han är duktig och kan Läsa och räkna enklare tal men däremot är han inte lika bra på att skriva. Så idag ville han göra i pysselboken.



följa mönster är bra övning som inte är helt lätt.




Ylva har varit på skolavslutning idag och kommer en bild på fina henne. Dock tror jag inte hatten var med i outfiten när hon var i skolan :-P


Imorgon har Felicia skolavslutning och Felix har sin sista dag på dagis. Så efter imorgon har jag inga dagisbarn för tillfället och i år blir det inga skolavslutningar för min del att titta på heller. Känns lite konstigt.

Imorgon ska jag jobba en sväng också och jag har testat och jag kommer i min vanliga jobbkjol utan problem och det känns bra tillommed mycket bra :-)




tisdag 12 juni 2012

Får se hur långt jag hinner....

Det har med att blogga oftare är inte så lätt att hinna med när man har en bebis med datorradar. Så fort man tänker tanken på att blogga så vaknar han. Jag hör nu hur han börjar vakna till där uppe så vi får se hur mycket jag hinner skriva.

I söndags var vi på Astrid Lindgrens värld och det var en trevlig dag med mestadels solsken. Nån kort regnskur blev det. Sådär så att när man väl fått på alla regnkläder så har det slutat regna. Tyvärr så glömde jag kameran hemma...åh så typiskt mig.

Igår var en såndär dag då inget blir gjort. Leo som annars är snäll var en riktig gnölpelle och hungrig hela tiden och inte alls nöjd. Verkar vara lite bättre idag iaf.

Idag ska Felix ha med sig en kompis hem från dagis. Han är jättenöjd över detta och jag tycker det är så roligt att kunna ta med nån hem. Innan har han ju alltid gått sist till 17.30 och då blir det för sent. Så det är roligt.

Y är hemma idag de har inte så mycket lektioner denna sista veckan eller rättare sagt typ inga.

Titta detta blev ju ett riktigt långt blogginlägg men nu är jag sjuk kaffesugen så jag tror jag ska prioritera detta innan lillplutt vaknar till helt.

lördag 9 juni 2012

Passar på....

....att göra ett litet inlägg medan lilla L sover och felix spelar wii. J befinner sig uppe på taket och monterar en antenn eller två antenner är det. Jag tycker inte detta med antennerna är lika viktigt som J. De monteras nämligen för att vi ska få bättre hastighet på vårt 4G modem. Känns inte livsviktigt men där går väl våra åsikter isär och jag är ju glad om antennerna försvinner från vår hallen och/eller från vårt köksbord.
Själv har jag gjort veckans matsedel och skrivit en inköpslista så vi kan åka och storhandla sen. känns mycket viktigare än en antenn.

Imorgon ska vi försöka ta en tur till Astrid Lindgrens värld om vädret är fint och så kommer tjejerna hem på kvällen. De har varit borta sedan i torsdags på kryssning till Tallin för att fira sin faster som fyller år.

Jag och Felix har varit och klippt oss idag och sen var vi och shoppade lite till felix och käka middag på stan.

Nu väntar tvättenberget på mig. Så jag ska försöka hinna med att slåss mot det lite innan lilla L vaknar.

fredag 8 juni 2012

En tårta

Idag sa hade Felix önskemål om att vi skulle baka en tårta eller önskemålet uppstod igår men projektet genomfördes idag.


God jordgubbstårta (har jag hört iaf, själv äter jag ingen)

och den stolta bagaren.

Jag hade egentligen tänkt skiva ett längre inlägg nu men hör att Lilla L ropar på mig så det får bli en annan gång

måndag 4 juni 2012

Min mor sa till mig....

.....nu får du börja blogga igen så jag kan följa er. Jag vet att även min pappa gillade att följa min blogg och läste alltid så för mamma och syskon, släkt och vänner så ska jag bli mycket mycket bättre på att blogga. Jag ska helt klart plåga er med en massa sockersöta inlägg om familjen senaste lilla kille och de övriga sötnosarna till barn jag har.

Nyfödd

Två veckor gammal

  • Storebror hjälper till att bada, fast han tycker det är lite läskigt, så att röra foten räcker
Idag var första dagen som jag skulle vara hemma själv då J började jobba idag efter de 10 pappadagarna. Jag hade planerat hinna rätt mycket saker....öh....det gjorde jag inte....det tar väldigt lång tid att göra saker när man har en bebis....man ska mata bebisen, byta på bebisen, klä bebisen, titta på bebisen, bebisen sover och då kan man ju också vila lite...ojojoj...nu blev klockan mycket och så hann man inte nåt av det man tänkt. Så var det idag men IMORGON då ska jag hinna med mycket. *s*
Vi hann iaf med det inbokade besöket på BVC och lilla L väger nu 3800 g oc är 53 cm lång....swisch sa det så växte han.