tisdag 27 juli 2010

Tisdag och snart lunch

Sitter på jobbet och längtar tills det är dags för lunch. Vilket det är snart. Är lite seg idag men det är självförvållat. Jag och J var uppe och spelade wiii långt in på sena natten....Vuxet va?
Solen lyser idag iaf och det är ju underbart men jag vet inte om jag tycker det är så väldigt dåligt väder som alla pratar om. Det var väl i söndags det regnade men annars tycker jag det varit riktigt fint. Soligt och varmt.

Hoppas det håller i sig till eftermiddagen då blir det nog lite grillat till middag idag :-)

söndag 25 juli 2010

roliga kommentarer

När man har en fyraåring här hemma får man en hel del roliga kommentarer som idag vid matbordet. Jag och Felix berättar för J om vilka spel vi spelat under em och bla ett nytt numbertspel som J inte spelat innan.

Felix: - Vill du spela det med mig sen pappa?
J:- Ja men det kan vi göra
Felix: - Bra! då får du betala 50 kr
J:- öhh??...ska jag betala 50 kr är det inte lite dyrt?
Felix:- DYRT!? det är ju billigt...

En stund senare Felix säger han är mätt och lämnar bordet.

Jag:- Har du tuggat ur innan du går från bordet? (vilket jag såg han inte hade)
Felix:- Nä, det där var ingen bra fråga.

Så underbara kommentarer man får

lördag 24 juli 2010

Falkenberg


Idag är vi i falkenberg och skulle kolla på en soffa här som vi ev skulle ha i biorummet men varken jag eller j gillade så värst mycket när man såg den i verkligheten så en sån beställer vi nog inte. Däremot hitta vi ett fint matsalsbord men inget köpt. Nu sitter vi på skreastrand och är mäta efter ett par jätteglassar

torsdag 8 juli 2010

onsdag 7 juli 2010

dagen redan slut?

Oj denna dagen försvann i ett nafs och inget känns det som jag gjort idag. Jobbat har jag gjort...det gör man väl på sin semester eller???....och annars har jag mest lullat runt här hemma och inte fått nåt vettigt gjort. Imorgon börjar dagen TIDIGT...vi ska vara på ryhov kl 8 imorgon bitti och göra hjärtultraljud på Felix för att se om hans blåsljud växt igen. Det har det säkert inte gjort men vi får se. Tidigt är det iaf. Sen ska jag greja här hemma. Tänkte tvinga Felicia och rensa ur sina garderober och sen blir det att jobba och jobba och sen utekväll med mina gamla klasskompisar sen komvux. 10-11 år sen är det vi slutade (jag har lite dålig koll) och vi träffas fortfarande ett par gånger per år så det ska bli trevligt. Snart bär det iväg till Grekland och solig semester. Det ska bli skönt och jobbet får då vänta tills jag kommer hem igen.

måndag 5 juli 2010

Paus


Lite kvällssnack på mcd

Liseberg


En bra dag har vi haft idag på liseberg. Jag vann en högtryckstvätt

lördag 3 juli 2010

mera sol idag....

.....och jag gillar det. Idag ska jag städa och röja. Både ute och inne mest ute. Imorgon ska vi ha lite födelsedagsfirande av Y med släkten.
Jag sitter faktiskt själv här hemma nu. J och flis är och handlar lite grejer bla round up så vi kan utrota lite björnlokor som växer ståtligt i vår trädgård. Y är hemma hos en kompis och lille F åkte med sin farmor till vätterstranden.

torsdag 1 juli 2010

Sol och semester

Även idag lyser solen...åh det är underbart. Idag ska vi åka till Borås djurpark och sedan nån tygaffär och köpa mörkläggningstyg. Det blir nog väldigt trevligt. Nu Ropar J att det är frukost så bäst att infinna sig.