söndag 31 januari 2010

Ja det funkade ju nästan....

...att mobilblogga. Bara bilden som hamnade lite på sne. Imorgon får vi förhoppningsvis hem vårt golv och en vedhylla uppmurad och för att förgylla dagen lite till så ska jag äta lunch med en komis. Ska bli mycket trevligt. Nu tror jag att jag och J ska kolla på en film och äta något onyttigt till :-)

Ylva och hennes kompis


När vi var och åt. Jag ska försöka lära mig mobilblogga

Söndag igen

Denna helgen har som vanligt gått alldeles för fort. jag ska strax ner och laga lite mat. Chile con cane blir det idag. Vår vän P var här innan och fikade och gav oss lite goda råd.

F har en kompis här som har sovit över och lille Felix springer kring och grejar och ställer till oreda *s*

Trött på alla grejer som finns överallt och ligger där och dräller. Varför har man så mycket grejer egentligen???

lördag 30 januari 2010

små korta inlägg

tänkte jag att min blogg skulle kunna bestå av. Så nu ska jag åka och handla och det känner jag inte alls för. Är sjuk irriterad idag på allt och alla. MORR
Om jag inte har tipsat om det innan så är denna sida superbra för veckohandlar. Rekommenderar den verkligen.

hemma igen...

....och dags för lite matlagning. Lasange är det som står på menyn idag. Blir nog gott annars så har vi (läses J) gjort soffor i papp i den storleken vi vill ha men det verkar som vi har lite för litet vardagsrum *suck*

Möbelaffären

Nu sa vi iväg och kolla på möbler och Y och hennes kompis och Felix ska med J:s mamma till nån barnaktivitet de har på bibblan.

fredag 29 januari 2010

trött fredag

Är jättetrött ikväll. Har tänkt gå och lägga mig sen klockan tre i eftermiddag men nu ska jag strax krypa ner brevid Felix och lyssna på lite Bamse. Jag kommer garanterat somna först. J var och hämtade hem felix nyss. Han skulle sovit hos Farmor men ångrade sig. Så kan det vara ibland.

Imorgon ska vi städa. Vilket säkert tar Hela dagen och lite till. Jag hoppas vi hinner iväg en sväng till möbelaffären också.

torsdag 28 januari 2010

trerätters

Imorgon är det FREDAG igen!!! Skönt. Jag är helledig denna helgen så det ska bli skönt för nästa helg blir det mindre ledigt. Fredag till lördag är jag bort i stockholm med jobbet och söndag jobbar jag.

I kväll har jag varit och ätit trerätters middag. Jag,j:s mamma, Y och hennes komis K var och åt på en resturangskola. Y som bjöd. Hon vann det som pris på en tipspromenad och då fick vi följa med. Det var jättegott och trevligt och jag känner mig väldigt ung då en person där trodde J:s mamma var mamma till Y och ag var storsyster *fniss* Vad ung jag är :-). Mycket trevlig skola det där ;-).

tisdag 26 januari 2010

tidig kväll....

....får det bli ikväll. Ska vara på jobbet tidigt imorgon så ikväll blir det till att hoppa isäng tidigt. har precis kommit hem från stallet. Det var kallt idag så att värma sig lite framför brasan var inte helt fel.

Nu lite tv sen sova...sova...sova

måndag 25 januari 2010

svar på tal

Vid läggdag

Felix:- Jag vill ha tänt
Jag: -Nä, då blir det ju svårt att sova
Felix-Jag vill ha det svårt

*fniss*