måndag 26 oktober 2009

baka baka liten kaka

Felix fixade lite själv i köket innan. Han bakade en sockerkaka som vi kunde ha till efterrätt.......hm....känns som det fattas lite ingredienser :-o. Känns som denna har en lite väl mjölig smak *fniss*


Ikväll tänkte jag komma isäng hyfsat tidigt så jag bör väl sätta fart med det jag tänkt hinna med ikväll...vilket är....byta sängkläder, tvätta en maskin tvätt, bära upp all ren tvätt och lägga in, plocka i och ur diskmaskinen, göra matlåda, redigera några bilder och hjälpa J att snickra. Jag har givetvis en massa annat som ska göras också men allt kan man ju inte hinna. Undra om jag ska försöka hinna detta på en halvtimme....det vore kanon om det går. Jag testar.....tidspress är alltid bra ;-)

söndag 25 oktober 2009

Meandi

För första gången idag har jag varit på ett meandiparty utan att handla nåt. En mycket konstig otäck tom känsla. *s*

Jag ska dock på ett annat party på torsdag och då ska jag handla lite
Plysch för hela slanten kommer det att bli :-)
Annars har jag varit på Biltema idag och köpt bromsvätska till vår en bil. En såndär hemsk kontrollampa som lyser och handboken säger att bromsvätskenivån bör kontrolleras....hmm...kontrollerat den har jag ju inte gjort...haha men införskaffat vätskan iaf utifall att.
Nu måste jag ta itu med att gör några traderapaket redo för att postas imorgon samt betala lite jag vunnit. Det är ju så enkelt att bara med några klick köpa nåt man inte behöver.



en extra timme

....får man idag. Perfekt för en famlj som våran som alltid har för lite timmar. Idag ska jag och Felix åka iväg på meandiparty igen :-).
J ska hålla på med renoveringen och tjejerna ska roa sig på sina håll.

lördag 24 oktober 2009

det blev klassträff....

...igår. Trevligt som alltid :-) men trots att det inte blev så jättesent igår så är jag dötrött idag.


Kanske det tråkiga regniga vädret som påverkar.





Har en lång lista med grejer som jag borde hinna med att fixa idag. Det som står först på dagordningen är att åka till pappersinsamlingen. Är jag den enda som önskar mig sånär fastighetsnära källsortering.



Tänk så smidigt det vore om det kunde komma till vårt område snart!!!!

torsdag 22 oktober 2009

vilket dilemma....

...jag har. Imorgon är det After Work med jobbet...vilket skulle vara mycket trevligt att hänga med på men samtidigt så är det klassträff..vilket också är något väldigt trevligt som jag vill gå på men samtidigt skulle jag tycka det vore väldigt väldigt skönt att bara vara hemma....*suck*

Klona mig?????

onsdag 21 oktober 2009

Sen kväll....

.....och tidig morgon kanske inte är en jättebra kombination....hm. Jag borde ha legat i sängen för en timme sen men sitter fortfarande upp *suck*

Jag och J har kollat på vårt favoritprogram....Arge Snickaren....vårt hem känns som ett litet projekt om man jämnför...eller nåja iaf ett projekt under kontroll.
Imorgon kommer det en eller två elektriker och fixar lite. PERFEKT!!!

Nu är det hög tid att sova.

Natti natt

tisdag 20 oktober 2009

Hästbiten....

...har jag blivit idag och då menar jag inte att jag tänker hänga i stallet all min fritid utan jag har bostavligen blivit biten av en häst idag. Såklart mycket allvarligt...halva handen är avsliten av den köttätande hästen!!!! (eller nja...om man tittar noga så ser man nästan ett litet blåmärke men man får ju mer det-är-synd-om-mig-effekt om man framställer det som hela handen är avsliten) Jag kommer nog hur som helst att överleva.....tror jag ;-)

Denna mycket traumatiska händelse inträffade idag då jag tillbringa min kväll i stallet med tjejerna. Var ett tag sen jag var med och tittade på när de red men de är jätteduktiga faktiskt både två. BÄST SÅKLART i sin grupp (oja jag är så kunnig på detta område och en helt opartisk bedömmare *s*)

En blogg blir ju alltid lite roligare med bilder tycker jag så nu blir jag värsta modebloggerskan och slänger in en bild på flis i fina höstkläder. Jacka från stadium, klännig fråm meandi, leggings från HM och gummistövlar från Ica Maxi...mest prisvärt är helt klart gummistövlarna från Maxi.
och kläderna funkar även att leka i :-)



måndag 19 oktober 2009

jag skulle ju kunna använda samma rubrik....

.....nämligen jobbat för det har jag verkligen gjort idag...åkte vid åtta i morse och kom hem vid nio nu ikväll *gäsp* Hela helgen har jag i stort sett jobbat också...mycket telefonsamtal och sms och möten med för den delen men på något underligt vis så trivs jag med det men inte när det blir för ofta och för många dagar i streck...då känner man att man saknar familjetiden för det är ju så att man offrar det för nån annan.

Så imorgon så ska jag nog åka hem tidigt...redan kl 17 kanske....

söndag 11 oktober 2009

jobbat....

....en stund nu på förmiddag. Trevliga människor men gav väl inte nåt just nu egentligen. Felix har åkt till sin farmor en stund och J funderar på lite renoveringsgrejer och jag ska nog passa på att lägga ut traderaannonser. Först måste jag bara ha lite kaffe.

lördag 10 oktober 2009

Lördagkväll hemma hos oss...

....Vad gör vi egentligen. Just nu är Felix på sitt rum och leker någon spännade lek med några leksaksgubbar. Jag sitter här och stackars J sliter för fulla muggar med att blanda murbruk. Tjejerna är hemma hos sin pappa. Jag tog lite kort innan på kläder jag ska lägga upp på tradera men får se om det blir av senare ikväll när lillgossen somnat.

Imorgon ska jag jobba en stund på fm :-/. Hade trott jag skulle vara ledig denna helgen men tji fick jag *s*

Nu ska vi ner och laga lite kvällsmat.