söndag 28 juni 2009

om en timme....

...kommer Y:s gäster och jag tycker vi håller tidsplanen bra än så länge :-0. Jag och flis ska snart ut och duka upp i trädgården i det strålande solskenet. Tårtan håller J och Y på att göra färdig och sen är det bara lite salald som ska slängas ihop till grillningen. Smidigt :-)
Bilder från kalaset kommer senare

lördag 27 juni 2009

någon fyller år imorgon

så jag ska till affären alldeles strax och handla lite tårtingredienser. Ska bli en nyckelpigetårta som ska serveras imorgon. Min lilla bebisflicka Ylva fyller 14 år!!!! 14 år!!!! jag tror nog hon ska fylla 11 eller nåt, fattar inte vart åren tagit vägen. En stor duktig,hjälpsam och alldels underbar dotter är det jag har. STOLT MAMMA!!!

Idag har jag annars varit och handlat på A6 med Felix. Vi shoppade bla nya kalsonger till honom. Han valde spindelmannen och några med krokodiler på. Tufft värre. Hans ekonomiska mor valde storpacken och tyckte hon fyndade. :-). Felix lyckades även med att komma bort på HM fast han själv ansåg sig nog inte lika bortkommen. Tänk att man kan höra honom bakom ryggen ena sekunden och i nästa är han borta. PANIK!!! När jag rusat runt en stund och hojtat i affären och precis bestämt mig för att be dem ropa efter honom i högtalarna så dyker han upp i gången framför mig och deklarerar lyckligt att han sprungit i alla gångarna. JÄTTEKUL ??:-/

UNGE!! Var senast i förrgår som J fick uppleva en bortsprungen son men det är en annan historia.

dags att ge sig iväg innan de stänger.

torsdag 25 juni 2009

vem stökar ner.....

Vem är det som hela tiden stökar ner och belamrar mitt rum med grejer??? Är det så illa att det är jag själv :-S

Ska tillbringa kvällen med att städa i mitt rum och sedan tänkte jag blogga lite. Byggbloggen ska uppdateras nu när kameran är återfunnen.

börjar bli dags att gå hem

Jag ska alldeles strax packa ihop mig och gå hem från jobbet. Ser soligt och fint ut ute dock lite blåsigt men förhoppningsvis blåser det lite mindre hemma än vad det gör här nere i stan. Ska klippa gräsmmattan på framsidan och rensa lite i trädgården på baksidan när jag kommer hem. Resten av familjen har tydligen varit iväg och shoppat en ny dammsugare som jag måste ta och spana in med. Hoppas de har använt den flitigt :-)

onsdag 24 juni 2009

Vilken bra dag!!!

Idag har varit en riktigt bra dag:-). Jag har lunchat med J och F och F (Y var iväg på sitt håll). Våran älskade kamera har kommit fram :-) och jag har nu fått min registrering så nu kan jag arbete som mäklare :-)

Dessutom gjorde vi en liten miniutflykt till gränna ikväll och grillade korv med våra vänner K & C med barn som lever friluftsliv och campar där.

Nu är jag dötrött så jag funderar på att gå och lägga mig

tisdag 23 juni 2009

Liseberg

Idag har vi varit på Liseberg Soligt och fint ...inga jättelånga köer och gott humör. Nu SOVA!!

måndag 15 juni 2009

Hm.....

.... och så hade elräkningen kommit 9900 kr!!! så roligt :-/

strålande solsken!!

Vilken underbar morgon det är idag. Solen lyser och jag är ledig :-). Det är planeringsdag på Felix dagis så jag har tagit ledigt. Än bättre blev det av att Y kom och sa att jag kunde sova vidare så gick hon upp med Felix. Tack!! Så sen när jag väl gick upp fanns det frukost framdukat och kaffe lagat. En mycket bra start på dagen tycker jag.

Nu ska jag städa lite (framförallt lägga in tvätt) här på fm. och i em ska jag till Ikea och fika och shoppa :-)

Kommer bli en trevlig dag !

lördag 13 juni 2009

vart tog de vägen?

Väntar på ingredienserna till dagens middag. J och felix är iväg och handlar dem. De skulle visst göra ett stopp på mediamarkt också men nu börjar jag bli hungrig. Har roat mig med att städa i stort sett hela dagen...så snart ser man golvet här hemma. ;-). Dags att hänga upp en ny tvätt....och hoppas killarna kommer hem snart innna jag blir tjurig och grinig

tisdag 9 juni 2009

en tågresa bort !

Idag befinner jag mig på annan ort än min älskade familj och just nu är det oerhört tråkigt. Sitter ensam på ett hotellrum med min dator som enda sällskap. Är egentligen ganska trött. Dagen började kl 05 imorse och sen en tågresa på nästan 4 timmar (med förseningen) och en taxiresa senare så anlände jag och mina två kollegor till det hotell där vår interutbildning pågår.

Har sedan haft utbildning hela dagen som avslutade med besök på huvudkontoret och middag. Trevligt men nu är jag som sagt var och har tråkigt på hotellrummet. Tur jag har min dator och tv som sällskap och en bok med mig så jag ska väl överleva kvällen :-)

Sitter och småsurar med för jag glömt mitt smink hemma :-/

söndag 7 juni 2009

saknar min kamera!!!

Min kamera är bort och än värre så sitter minneskortet där. Nån som sett den? Liten, silverfärgad och repig. :-(

pluggat,jobbat,shoppat och röstat och nu mera plugg

Ja det är vad jag har gjort idag. Vad har ni andra gjort? Satt hela förmiddagen och försökte plugga men Felix pockad väldigt mycket på min uppmärksamhet. Tramsade,tjatade,gnällde och frågade massor och kom med en hel hög med förslag som han tyckte vi skulle göra. Åkte sen och jobbade nån timme. Var inte direkt överbefolkat utan snarare lite ensamt mellan varven. Synd :-(. Åkte sen en snabbis upp till A6. Provade grejer i rasande fart och lyckades få med mig ett fint vit linne.

Sen gjorde jag min medborgliga plikt och gick och röstade. Så nu kan jag gnälla om det inte blir som jag vill men ni som INTE röstade får vacker KNIPA KÄFT !! ;-). Vi bor faktiskt i ett väldigt bra land där vi har demokrati och rätt att avlägga sin röst utan att vi riskeras att bli skjutna på vägen av nån gerillasoldat så jag tycker man ska ta vara på det.

Ja och då återstår bara att kommentera detta med mera plugg och det är vad jag ska ägna mig åt nu. Ska tvinga Y att förhöra mig. Det älskar hon att göra *ironi*

omotiverad

åh...jag är så omotiverad och tycker den här kursen jag tentarpluggar till är sååååå tråkig. Nu sitter jag här iaf med papprena framför mig. Blä så trist. Jag vill mycket hellre städa, diska, stryka,putsa fönster,klippa gräs, städa toaletter och sortera papper än att sitta med denna tenta. Nu förstår ni ungefär hur tråkig den är :-(

Ja, jag gnäller massor idag men det nånstans måste man ju gnälla. Ska förhöra mig själv nu och får hoppas att lite av det jag läste in igår har fastnat. Ska åka och jobba en sväng i em så då får jag ju nån timmes "ledig" tid från studierna.

lördag 6 juni 2009

Pluggar igen

Jag sitter och pluggar nu igen :-/. Det är såååååå tråkigt. Trodde jag var färdig med skolan och det är jag på sätt och vis. jag missade tentan i tjänstemarknadsföringen så den ska jag göra om på måndag för att få min examen. Min registrering kan jag få ändå efter som jag ändå har det antal poäng som behövs men en examen vore ju roligt med.

Så en riktigt tråkig helg med bara massa plugg blir denna helgen. Ska försöka komma upp till a6 imorgon och handla mig nåt fint. Ska till den stora staden Stockholm tis-tors på utbildning och det vore ju trevligt att han nåt snyggt att ta på sig då. På fredag är det skolavslutning för tjejerna men alla shopping till deras dag är redan avklarad. känns skönt

Nu ska jag studera vidare

måndag 1 juni 2009

Mors dag!!

Skickar en hälsning till min MOR !!!



(och till pappa. Kolla telefonen och faxen)